Optica medicală Optizan din Târgu Mureș

Optica medicală Optizan

S-a fondat în Târgu Mureș în 2007, cu scopul de a fi  un cabinet de oftalmologie cu cea mai înaltă tehnologie, Optica Medicala Optizan Targu Mureslucru dovedit prin dotările cu aparatură de ultimă generație prezente în cabinetul medical. Pentru a ne detașa de orice cabinet de optică și oftalmologie din  Mureș, Optica Optizan are obiectivul de a oferi servicii de optică medicală la standarde deosebite calitativ, dar și prețuri pentru rame de ochelari de vedere pentru toată lumea.

80% din informațiile pe care le percepeți vin prin intermediul ochilor, iar noi vrem să avem grijă de ochii dumneavoastră.

Consultații oftalmologice, rame și lentile de ochelari pentru vedere

În optica Optizan se fac consultații oftalmologice unice în Târgu Mureș datorită dotărilor cu aparatură ultra modernă și se pun la dispoziție o varietate deosebit de largă de modele de rame de ochelari de vedere la prețuri pentru orice buzunar, lentile de contact colorate sau simple, lentile pentru rame de ochelari pentru vedere, ochelari de soare la modă, toate aceste produse fiind pentru femei, bărbați și copii.